Ραϊχ και σύγχρονος άνθρωπος…

Posted by: Jimmy Kane,

“Kραυγάζεις, Ανθρωπάκο, όταν κάποιος σου υπενθυμίζει την ψυχική σου δυσκοιλιότητα. Δε θέλεις να τ’ ακούσεις, δε θέλεις να το μάθεις, θέλεις απλώς να φωνάζεις, «ζήτω»! Εντάξει, αλλά γιατί δε μ’ αφήνεις να σου πω ήσυχα για ποιον λόγο δεν πρόκειται να ευτυχήσεις; Διακρίνω το φόβο στα μάτια σου. Η ερώτησή μου αυτή σε χτύπησε στην καρδιά. Υποστηρίζεις την «ανεξιθρησκία». Θέλεις να είσαι λεύτερος να λατρεύεις το Θεό σου. Πάει καλά. Όμως θέλεις κάτι περισσότερο. Θέλεις η Θρησκεία σου να είναι η μοναδική. Η ανεξιθρησκία να εφαρμόζεται μόνο για την δική σου Θρησκεία και όχι για τις άλλες. Γίνεσαι θηρίο όταν κάποιος, αντί να λατρεύει έναν προσωπικό Θεό, λατρεύει την Φύση και προσπαθεί να την καταλάβει…..”

Κάπως έτσι ο Ραϊχ τόλμησε και είπε την αλήθεια για τον σύγχρονο άνθρωπο…


peace
Ετικέτες Technorati: ,


4
χμμμ... κάτι μου θυμίζει αυτή η ανάρτηση και με χαροποιεί ιδιαίτερα που τη βλέπω εδώ ;). Τσέκαρες το e-mail σου;
Ναι το τσέκαρα!!! Ευχαριστώ. Δεν γινόταν να μην αναρτήσω το σχόλιο σου. Δεν έβαλα το όνομα σου γιατί δεν ήθελα να περεξηγηθώ...
Ραιχ - Lucifugo ..
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις....
Το μόνο όνομα που χρειάζεται να συνοδεύει αυτή την ανάρτηση είναι εκείνο του Ράιχ. Είναι δικές του σκέψεις (όχι του Lucifugo) τις οποίες και αναπαράγουμε κριτικά και δημιουργικά.

Πολύ καλύτερα που βρήκες το βιβλίο ως –βιβλίο – και όχι στην ηλεκτρονική του μορφή όπως και στο έστειλα.

Καλή ανάγνωση και θα τα πούμε ξανά!
Μάλλον, συμφωνώ με τον Ράιχ.

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com