Η Εθνική Τράπεζα έχει στερήσει από παιδί με λευχαιμία τα λεφτά που μαζεύτικαν...

Posted by: Jimmy Kane,

Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει απο παιδι με λευχαιμια τα λεφτα που μαζευτικαν..... διαβαστε το!

Άλλο ενα email που μου σταλθηκε, το οποιο ναι μεν δεν μπορω να εξακριβωσω, αλλα αν ισχυει τοτε στο τελος του email τα λεει ολα.... η τελευταια γραμμη ιδιαιτερα..


Η Εθνική τράπεζα είχε στερήσει πριν 7 χρόνια από τον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη που έπασχε από λευχαιμία τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να θεραπευτεί παρά το γεγονός ότι στον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί τότε είχαν συνδράμει από το υστέρημά τους χιλιάδες πολίτες από τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα. Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στην οικογένεια "πατώντας" σε τυπικότητες ως προς τη μορφή του λογαριασμού. Η Εθνική δέσμευσε τα 130 εκατομμύρια δραχμές που μάζεψαν οι πολίτες στερώντας από τον Παναγιώτη τη δυνατότητα να αναζητήσει θεραπεία στο εξωτερικό.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο δικηγόρος (και φίλος του πρωθυπουργού!) Σπύρος Κλαδάς, γνωστός και από την υπόθεση Ζαχόπουλου.Ο μικρός Παναγιώτης Βασιλλέλης έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζονταν 300.000 ευρώ για να χειρουργηθεί στο Memorial. Μετά από πανελλήνιο έρανο , συγκεντρώθηκαν 400.000 ευρώ

τα οποία όμως δέσμευσε η Εθνική Τράπεζα επικαλούμενη νόμο του 1939!!!!!!!Δικηγόρος της οικογένειας ήταν ο εν λόγω <..> ο οποίος - όπως στηρίζει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη - όχι μόνο δεν κατέθεσε εξώδικο σε βάρος της τράπεζας, αλλά κατέθεσε στη δίκη ως συνήγορος!!

Προς πληροφόρησή σας, λείαν προσφάτως, το Συμβούλιο Εφετών Αιγαίου με βούλευμά του απάλλαξε από τις κατηγορίες τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη.

Για αυτή τη δολοφονία πόσα καταστήματα πρέπει να κάψουμε;;


6
Δεν ξέρω αν τα σχετιζόμενα πρόσωπα ισχύουν (φίλοι Ζαχόπουλου κλπ) αλλά η ιστορία είναι αληθινή.
http://paokland.blogspot.com/2008/12/blog-post_5287.html

Η ιστορία είναι δυστυχώς πραγματικότητα. Είχα γράψει αναλυτικά στις 12 του Δεκέμβρη. Δυστυχώς όπως γράφω και στο άρθρο τον μικρό Παναγιώτη τον ξεχάσαμε και οι υπεύθυνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.. όπως ολοι οι εγκληματίες φυσικά..
Ρε σοβαρά που ζούμε?
Τι χρειαζόμαστε για να ξεσηκωθούμε?
σοβαρά.... τι?
Αγαπητέ κύριε Τζίμη:

Περάστε από το ιστολόγιον μου ήνα παραλάβετε το νέον σας κουκουλάβαταρ σας.

Οι επιδέξιοι νόμοι θέλουν κε μεταξωταί κουκούλαι,
Dr.Φλάντζας
An einai dunaton ... ti xreiazomaste gia na ksesikwthoume ? ....
Eidate ti egine simera me tous pirosvestes ? xamos ....
Siga siga tha ta kapsoume ola ...
Kai den to ennoow apo anarxikh apopsi ...
Apo aplo misos.....
Καλή Ανάσταση στις ζωές μας!

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com