Καθήστε Μέσα!!!

Posted by: Jimmy Kane,

Μία ταινία από το TVXS του

-Κώστα Κορωναίου-

Πάρα πολύ καλή ταινία μικρού μήκους….Πιστεύω ότι τα λέει πολύ καλά τα πράγματα η ταινία και έτσι είναι για πολλούς ανθρώπους. Το έχω δει σε πολύ κοντινούς μου… Ιδίως το να παραγγέλνεις από το νετ. Ίσως αυτό να έχει απήχηση σε αρκετούς από εδώ μέσα (blogs) χωρίς να είμαι απόλυτος. Πάντα σκέφτομαι αυτό το θέμα με την TV.
Θα ήθελα να το αναπτύξω και να μου πείτε απόψεις για αυτό που σκέφτομαι.

Η τηλεόραση είναι πρόβλημα και εχθρός πλέον για τον άνθρωπο. Τα τελευταία 8 χρόνια ζω χωρίς τηλεόραση και ούτε έχω χάσει κάτι ούτε μου έχει λείψει. Ξέρω ότι είναι κ καλά το πιο φθηνό μέσο ενημέρωσης ( και καλά). Την tv όμως την πληρώνουμε και μάλιστα πιο ακριβά από το ιντερνέτ στον λογαριασμό παρακαλώ της Δ.Ε.Η. (πάει με τα τ.μ. του σπιτιού μας).used_3_1024x768
Σκέφτομαι λοιπόν˙ όλες αυτές οι “τρομοκρατικές” οργανώσεις  πού ήταν(17Ν) και είναι (και καλά Επαναστατικός αγώνας), γιατί δεν σκεφτήκαν να το σταματήσουν την τηλεόραση με τον πιο απλό – τρομοκρατικό-έξυπνο-εύκολο τρόπο. Να “γκρεμίσουν” τις κωλοκεραίες στον Υμηττό και όπου αλλού βρίσκονται. Προσωπική άποψη να το κάνουν!

Δεν θα με πειράξει καθόλου να το κάνουν και επιτέλους ο κόσμος να βγει έξω και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Πρέπει. Με έχει ξενερώσει να μιλάω με ανθρώπους που οι απόψεις τους είναι σχηματισμένες από  παραπληροφόρηση, αυτοκρατικές απόψεις μην γνωρίζοντας τίποτα για πολιτική και με καλλιέργεια κατίνας - εργολάβου.

Αυτοκρατικό είναι το πολίτευμα μας. Και όχι δημοκρατία! Δεν γίνετε να βγαίνουν έξω σε ειρηνικές πορείες χιλιάδες κόσμος και αγρότες να κόβουν την Ελλάδα και να μην αλλάζει τίποτα! Αν γινόταν αυτό θα έπιαναν τόπο οι ειρηνικές πορείες. Αλλά τώρα φυσικά χρειάζεται να αγριέψουν τα πράγματα. Μπορεί να άλλαξε τίποτα για κάποιους  ο “πύρινος” Δεκέμβρης 08’ ”αλλά άλλαξε τουλάχιστον  εμένα και εσένα πιστεύω. Ίσως  αυτό να είναι το σημαντικό.remember

 

 

 

 

 

J. K.


4
Είναι λάθος πραγηματικά να χαρακτηρίζεται η τηλεόραση εχθρός. Η τηλεόραση γενικά έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την ενισχυση της κριτικής ικανότητας του λαού και της ενίσχυσης του μορφωτικού του επιπέδου. Μπορέι να υπάρχουν δεκάδες σαχλές εκπομπές ή υποκουλτούρας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι εχθρός. Και βέβαια αν καταστραφούν οι κεραίες τι θα γίνει;
Ειλικρινα δεν ξερω σε ποιον βαθμο επηρρεαζει η τηλεοραση τους ανθρωπους που την παρακολουθουν. Αν αας πουμε η ενημερωση γινεται μενο μεσα απο αυτην τοτε υπαρχει προβλημα. Γενικα παντως δεν νομιζω οτι η τηλεοραση ειναι ο μονος λογος για τον οποιο οι ανθρωποι μπορει να μην επικοινωνουν σημερα μεταξυ τους. Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα. Ο ρυθμος ζωης, οι απαιτησεις, ο βαθμος εμπιστοσυνης κλπ.
This comment has been removed by the author.
@ Fidelio δεν είναι ο μόνος λόγος...
@Δείμος Κριτική το λές ακόμα μετά από αυτά που έχουν γίνει... που όλοι κάθοντε μέσα και περιμένουν να δούν τι θα γίνει ?

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com