Κατάρρευση του συστήματος...

Posted by: Jimmy Kane,"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, το μόνο που χρωστάμε πλέον στους εαυτούς μας, είναι να γυρίσουμε την πλάτη και να περιφρονήσουμε τις υποκριτικές προσφορές και τα ψεύτικα χαμόγελα. Να γυρίσουμε την πλάτη και να περιμένουμε υπομονετικά την αυτοκατάρρευση της φαύλης πολιτικής τάξης και την δίκαιη τιμωρία της ύβρεως. Αφού πρώτα αποδεχθούμε το αναπότρεπτο γεγονός ότι ένα μέρος της τιμωρίας αυτής δεν μπορεί παρά να βαρύνει και τους δικούς μας ώμους."


2
Ξερεις; Το διαβασα αυτο που γραφεις, χθες προχθες, στο ιστολογιο παρακατω και μου αρεσαν οι ιδεες που ανεπτυσσε. Εγραψα κατι αλλα δεν το τελοιωσα, και σταθηκα ειδικα σε αυτο το μερος που εχεις στην αναρτηση σου. Κανω copy-paste ..

Με προβληματισε η αναρτηση αυτη Αποχή. Η μόνη ρεαλιστική πολιτική επιλογή.

με την παρακατω παραγραφο

"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, το μόνο που χρωστάμε πλέον στους εαυτούς μας, είναι να γυρίσουμε την πλάτη και να περιφρονήσουμε τις υποκριτικές προσφορές και τα ψεύτικα χαμόγελα. Να γυρίσουμε την πλάτη και να περιμένουμε υπομονετικά την αυτοκατάρρευση της φαύλης πολιτικής τάξης και την δίκαιη τιμωρία της ύβρεως. Αφού πρώτα αποδεχθούμε το αναπότρεπτο γεγονός ότι ένα μέρος της τιμωρίας αυτής δεν μπορεί παρά να βαρύνει και τους δικούς μας ώμους."

Τι να κανουμε; Να υπακουσουμε στην μοιρα μας; ειμαστε χαμενοι απο χερι; το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε υπομονετικα την αυτοκαταρευση του συστηματος;

Και εν τω μεταξει, εμεις τι κανουμε; Καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια; Περιμενουμε το συστημα να καταρευσει, απο μονο του; Καταρεει το συστημα;

Ετσι ειναι; Εμεις δεν κανουμε τιποτα; Δεν ειναι ομως. Και ο ερμιπος, συντακτης του κειμενου, και οι πολλοι αλλοι δεν καθονται με σταυρωμενα τα χερια ..

.. και εκει σταματησα.

Πως θα το τελειωνα; Οτι ολοι εμεις με το να διαβαζουμε, να γραφουμε, να εμπεδονουμε, να μορφωνουμε τις ιδεες , οδηγουμε το συστημα στην καταρευση του. Η καταρευση δεν ερχεται απο μονη της. Ας το βαλουμε οτι ισχυει εκεινο το αρχαιο .. συν Αθηνα και χειρα κεινει.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ποτέ δεν προτείνω να μένει κανένας με σταυρωμένα χέρια. Την τεμπελιά και τον ωχαδερφισμό τα απεχθάνομαι.

Αυτό που μου την βαράει στο κεφάλι αρκετές φορές είναι όλοι αυτοί που βλέπουν, αυτή την καταστροφική μηχανή, την βλέπουν να ματώνει κ να καταβροχθίζει ακόμα και τους διπλανούς τους. Και σαν πράξη τι κάνουν?
Ή προσπαθούν να την διορθώσουν πιστεύοντας ότι αυτοί είναι μοναδικοί ή προσπαθούν να διακριθούν μέσα σε όλο αυτό.

Σιγά σιγά όλο αυτό θα καταστραφεί ελπίζω, και επιτέλους ο άνθρωπος θα είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος πραγματικά όπως γεννήθηκε.

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com