Για την Ελλάδα ρε γαμώτο

Posted by: Jimmy Kane,

Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μετά την δολοφονία του παλικαριού Αλέξανδρου γίνεται ένοπλη τρομοκρατική επίθεση κατά αστυνομικών των Μ.Α.Τ. με αποτέλεσμα ένας να τραυματιστεί θανάσιμα. Η επίθεση έγινε από δράστες με πολεμικά όπλα.
Ένα AK 47 και ένα M5.
Ρε που ζούμε ρε?!

Τα όπλα αυτά είναι δύσκολο να τα αποκτήσεις. Η τιμή τους είναι μεγάλη κ πολύ πιο μεγάλος ο κίνδυνος να τα προμηθευτείς. Εδώ 3 τσιγάρά χάσις θες να πάρεις και τον "έμπορα" τον γνωρίζει πολύ καλά η ελληνική αστυνομία. Οπότε ρε μάγκες για τι μιλαμε τώρα; Ζούμε; Τα πάντα ελέγχονται.
Αλλά θα διαφωνήσω κ σε αυτό γιατί πίσω από όλα αυτά κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύερο. Θα το μάθουμε αργότερα ίσως.

Η κατάσταση είναι πολύ απλή. Έχεις ένα λαό ο οποίος δηλώνει εξεγερμένος. Τι κάνεις; Τους τρομοκρατείς πλάθοντας ένα εχθρό τρομοκράτη που θέλει να σκοτώσει. Έτσι φοβούνται οι άνθρωποι κ μένουν σπίτι. Έλεος, ξυπνάτε ρε!

Η αλήθεια αν θες να την κοιτάξεις στα μάτια χωρίς φόβο είναι απλή και σε θέλει.
Όσοι τα έχουν κάνει πουτάνά και έχουν εξεγερθεί για την πάρτη μας, βρίσκουν άσυλο στα πανεπιστήμια γιατί είναι φοιτητές. Μην μου πεί κανένας οτι το άσυλο το χρησημοποιούν οι τρομοκρατες!
Για να σταματήσουν την εξέγερση λοιπόν οι κυβερνητικοί θα πούν πως πρέπει να καταργηθεί το άσυλο λόγω τρομοκρατίας. Οι ίδιοι το κάνουν ρε.
Ξυπνάμε και δεν είμαστε πρόβατα πλέον. Φοβάστε και έτσι γίνεται. Κάθε άνθρωπος που ξυπνάει φοβάται και έτσι γίνεται στο καθένα μας πάντα.
Από την άλλη, το κράτος(κυβέρνηση-ΜΜΕ) νομίζει ότι θα πάρει την κοινή γνώμη μαζί του. Λάθος. Υπάρχουμε εμείς που δεν βλέπουμε τηλεόραση σαν ζόμπι. Εμείς που δεν θα σκύψουμε το κεφάλι ποτέ. Εμάς που μας εξοργίζει όλος αυτός ο πόνος. Εμείς που ακούμε τους γονείς μας να κλαίγονται για το πόσο σκληρά τους έχει φερθεί η κοινωνία και το κράτος. Εμείς που παρότι προσπαθούμε να εξεγερθούμε οι ίδιοι γονείς μας λένε "ηρέμησε γίνε σαν και εμάς μάθε να σκύβεις και να γλύφεις κώλους αρκεί να είσαι καλά παλικάρι μου".
Ε όχι γαμώτο.
Εσείς κάντε το. Ίσως αύριο να γίνει κάτι. Εσείς θα ελπίζετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε.
Φόβος. Δεν έχετε πράγματικη αγάπη στα παιδιά σας. Τα θέλετε απλώς κοντά σας σαν σκλάβους. Να μην αντιδρούν και να κοιμούνται καλοφαγομένα χωρίς κανέναν σκοπό. Ρε έχετε ξεχάσει τον σκοπό σας στην ζωή. Ξυπνήστε υπνοτισμένοι γονείς.

Εγώ είμαι εκεί και ξέρω ποιοι είναι στα άσυλα. Ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου. Βλέπω πως η τηλεόραση χειραγωγείται. Εσείς μείνετε εκεί. Στο κονσερβοκούτι σας κ στον καναπέ σας.
Βολευτείτε και δείτε με, σαν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο σας να καίω κάθε πράγμα που με κάνει σκλάβο.

Για την ανθρωπιά ρε γαμώτο.

J.K.



0

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com