Πολλά blogs, πολλές απόψεις και λίγες πράξεις…

Posted by: Jimmy Kane,

657365376 (2)Προσωπικά ξεκίνησα το blog από θέληση να πω κάτι. Μετά δεν είχα κάτι να πω και το παράτησα. Αυτό είχε σαν συνέπεια να βγω έξω και να τα δω από κοντά. Να πάω κατά τύχη σε μία πορεία και να συλλάβουν την κοπέλα μου και εμένα να με σαπίζουν. Αυτό ήταν ο καταλύτης. Από εκεί και πέρα άρχισα να γράφω σαν τρελός στα μπλόγκς , να με ενδιαφέρουν τα πάντα και να ζητάω δικαιοσύνη.

Όμως διαβάζοντας διάφορα κείμενα και έχοντας κάνει αυτή την σκέψη αρκετές φορές πριν, καταλαβαίνω τώρα ότι όντως αυτός είναι ένας ακόμα μικρόκοσμος. Το κατάλαβα γιατί πολλούς τους νοιάζουν ακόμα και οι νόμοι εδώ μέσα(δεν το λέω με κακή έννοια).

Όλοι πάνω κάτω κάτι γράψαμε για το παρκάκι στην Κύπρου αλλά λίγοι πήγαν. ίσως πολλοί να μην μπορούν και άλλοι να βαριούνται ή το χειρότερο: να έχουν να κάνουν post...

Τί λέτε γι αυτό ? Δεν κατακρίνω κανένα αλλά μόνο τον εαυτό μου...


5
Δεν έχεις άδικο στον προβληματισμό σου... Βέβαια, θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που δεν κουνιούνται γιατί "έχουν να κάνουν ποστ" είναι ελάχιστοι σχετικά.
Όμως παίζει για περισσότερους (όχι ΤΟΥΣ περισσότερους) πιστεύω το "τουλάχιστον μπλόγκαρα-πόσταρα και έχω κάνει το καθήκον μου- τι να κάνω, δεν μπορώ περισσότερα".
Αυτό, ναι, νομίζω είναι ένα θέμα.
Και το λέω και εγώ για τον εαυτό μου.
Οι συζητήσις στα ιστολόγια γιατί πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να διαφέρουν από εκείνες στο πεζοδ΄ρομιο ή σοτ καφενείο; Το ιστοχωριό είναι μία λίγο πιο μορφωμένη κοιονωνία με όλα τα κοινωνικά φαινόμενα.
Δικιο εχεις φιλε μου,αλλα κοιτα να δεις τι γινεται..αν κρινω απο τα τοσα χρονια που κατεβαινω(..και δε το λεω για να το πω..μπορουσα και κατεβαινα οπως και τωρα)το μεγαλο παράπονο παντα ηταν η μη συμμετοχη του κοσμου..τωρα κινητοποιηθηκαν πολυ τα πραγματα..υπηρξε καλυτερη οργάνωση απο ολα τα παιδια..το παν δεν ειναι να σχολιαζουμε πάντα αυτους που δεν νκατεβαινουν,αλλα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για να τους ξυπνησουμε..θα μου πεις εγω και εσυ θα τους ξυπνησουμε?για αυτο ειμαστε εδω μεσα..για να ξυπνησουμε και να δωσουμε μια σταλα πνοη στον καθενα..και ας το παρει ενας το μυνημα..ας το παρουν 2..καλο ειναι..
γιεα χαρά φιλε καλήμερα.
@Artist
Συμφώνω και γι αυτό είμαι εδώ
@Δείμιος Συμφώνω και με εσένα...

Τι να πώ... Καφενείο μορφωμένων το κάναμε - Πλάκα κάνω-
Εχεις δίκιο σε αυτο που λες...

Απλά όπως όλα τα εργαλεια πρεπει να μαθουμε να τα χρησιμοποιουμε και οχι να μας χρησιμοποιουν.

Δηλαδη,να μην μπλογκαρουμε συνεχως και αν περισσεψει χρονος και θεληση να παμε και σε κα1 δραση...

Αλλα να παμε στις δρασεις και να χρησιμοποιουμε τα μπλογκς για να μεταφερουμε τι ειδαμε,μαθαμε,σκεφτηκαμε για οσους τυχον δεν μπορεσαν να πανε.

 
photo

Freelancer, Multi-Core Programmer, Senior Web Devloper, Cyber Activist, Aplinist, Free Diver, Jazz Guitar

Template and Icons by DryIcons.com